Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İçimize sinen nokta  transferler yapacağız

Samsunspor

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, “Transferlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. İçimize sinen ve şartlarımıza uygun olacak olan nokta transferleri gerçekleştirebiliriz. Samsunspor taraftarının bizlerden ne istediğini gayet iyi biliyoruz" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, devre arası döneminde kadrolarına kattıkları oyuncularla güçlerine güç kattıklarını söyledi. Bünyamin Cesur Karataş'ın imza töreninde transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Genel Menajer Aztopal, geleceğe yönelik bir transfer olarak yorumladığı Bünyamin Karataş'ın takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 

GELECEĞE YÖNELİK BİR HAMLE

Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Bünyamin kardeşimizle totalde 3.5 yıl olmak üzere bir sözleşme imzalıyoruz. Scout ekibimizin izlediği ve geleceğe yönelik ümitler beslediği bir kardeşimizdir. Avusturya’da akademisini tamamladı. Bünyemize katmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Transferler hakkında da bilgi veren Mustafa Aztopal, “Transferlerle ilgili çalışmalar devam ediyor" dedi.  

ARAŞTIRMALARIMIZ SÜRÜYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Transferlerle ilgili içimize sinen ve şartlarımıza uygun olacak olan nokta transferleri gerçekleştirebiliriz. Samsunspor taraftarının bizlerden ne istediğini gayet iyi biliyoruz.Başkanımız İsmail Uyanık'ın önderliğinde ekip olarak kulübümüze büyük katkı sağlayacak isimleri mutlaka kadromuza katacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.