Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Huzurlu ortam saha sonuçlarına yansıyor

Samsunspor

Kötü günlerin geride kaldığını söyleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Valimiz Osman Kaymak'ın üstün gayretleri sonucunda başlayan huzurlu ortam sonunda saha sonuçlarına yansımaya başladı. Bu da bizleri fazlasıyla memnun ediyor" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da kötü günler artık geride kaldı. Son üç maçta hanesine yedi puan yazdıran kırmızı beyazlı ekip, ilk kez alt sıralardan bu kadar uzaklaştı. Şu anda 26 puanla 13.sırada yer alan kırmızı beyazlı ekipte yüzler gülüyor. Sportif Direktör Coşkun Zeren, “Ligin en zor maçlarından birini oynadık. Rakibimiz de maçı kazanacak pozisyonlara girdi. Ancak oyuncularımız mücadele gücü ve kazanma azmi ile 3 puanı aldı” dedi.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRİZ

Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, haftalar sonra alt sıralar ile ilk kez bu kadar çok puan farkı olduğunu söyledi. Zeren, “Ligin ikinci yarısıyla birlikte gözle görülür çıkış yakaladık. Üst üste alınan puanlarla oyuncularımızın da güveni yeniden kendine geldi. Kalan maçlarda çok daha iyi sonuçlar alıp ligin üst sıralarında kendimize yer bulacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.