Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hüseyin Eroğlu: Kazanmak İstiyoruz! Kırmızı beyazlı ekibin Kayseri'de hedefi 3 puan...

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, oyun planlarını rakibe göre ayarladıklarını ve galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını söyleyen Eroğlu, aynı zamanda, her maçın önemli olduğunu ve her puanın değerli olduğunu vurguladı.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, takımın eksik oyuncusu bulunmadığını ve tüm kadronun maça hazır olduğunu belirterek; ilk iki haftadaki maçları değerlendirirken, Sivasspor maçında rakibe az pozisyon verip daha fazla pozisyon ürettiklerini, Fenerbahçe maçında ise güçlü bir kadroya karşı iyi pozisyonlar bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini ifade etti.

MORALLER YERİNDE

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ligin ilk haftalarındaki performanslarına dikkat çekerek, her maça aynı motivasyonla hazırlandıklarını dile getirdi. Oyun planlarını rakibe göre ayarladıklarını ve galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını söyleyen Eroğlu, "Her maçın ve her puanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Takım olarak hafta boyunca rakibimizi düşünerek motive olduk" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.