Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı!

Samsunspor

Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.

Samsunspor'da kötü gidişatın ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.

5 MAÇ: 1 BERABERLİK, 4 MAĞLUBİYET

11 yılın ardından Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor beklenen performansın altında kaldı. Oynana 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alınmasının ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. 

LİGİN EN DEĞERLİ 7. TAKIMI

Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor 37 milyon 370 bin Euro kadro değeri ile ligin en değerli 7. kadrosuna sahip olarak yer alıyor. Kadro değerine nazaran Yılport Samsunspor 1 puanla ligin sonunda yer alıyor.

EROĞLU DEVAM MESAJI VERMİŞTİ

Alınan olumsuz sonuçların ardından camiada teknik direktör Eroğlu ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı konusu merak olmuştu. Boşta olan Türk teknik direktörlerin isimleri Samsunspor ile anılırken dün düzenlenen basın toplantısında Hüseyin Eroğlu 'devam' sinyali vermişti.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Bugün Yılport Samsunspor tarafından yapılan açıklamada Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığı duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır.

Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haber: Tahir Ömer Çokluk

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.