Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hüseyin Eroğlu, 6 oyuncunun daha biletini kesti! Bolu kamp kadrosu açıklandı...

Samsunspor

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Erzurum kampında olan 6 futbolcunun biletini kesti. Tecrübeli teknik adam Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Kadeem Harris, Moussa Guel, Ahmet Sağat ve Polat Yaldır'ı Bolu'da yapılacak kampa götürmedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Bolu kamp kadrosu belli oldu. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Samsun ve Erzurum kamplarında yer alan 6 ismin daha biletini kesti. 
Tecrübeli teknik adam, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Kadeem Harris, Moussa Guel, Ahmet Sağat ve Polat Yaldır'ı Bolu'da yapılacak kampa götürmedi. Harris, Erzurum kampı öncesinde de kadroda yoktu ancak daha sonra alınmıştı. 18-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek kampta şu isimler yer alacak; 

BOLU'DA KİMLER OLACAK 

Jakub Szumski, Okan Koçuk, Halil Yeral, Taha Tosun, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Yusuf Abdioğlu, Bedirhan Çetin, Alim Öztürk, Lubomir Satka, Youssef Ait Bennasser, Soner Gönül, Barış Alıcı, Cihan Kahraman, Celil Yüksel, Enes Albak, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu, Osman Çelik, Douglas Tanque, Moryke Fofana, Gaetan Laura, Marius Mouandilmadji, Marc Bola, Rick Van Drongelen ve Nanu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.