Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

HOŞ GELDİN DİOMANDE 

Samsunspor

Samsunspor, Fildişili oyuncuyla 2+1 yıllık anlaşma sağladı...

Kırmızı beyazlılar, son olarak Konyaspor forması giyen Fildişili orta saha oyuncusu Ismael Diomande ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. 


Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un son transferi Ismael Diomande oldu. Kırmızı beyazlılar, son olarak Süper Lig takımlarından Konyaspor forması giyen ofansif orta saha oyuncusu Diomande ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı. Samsunspor Kulübü'de yapılan transferi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulübün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Kulübümüz son olarak, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor forması giyen Fildişili orta saha oyuncusu Ismael Diomande ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz". 


İSMAEL DİOMANDE KİMDİR ? 

2012 yılında Fransa'nın Sait-Etienne kulübü ile profesyonel olan Fildişi Sahilli oyuncu, 2016 yılında yine bir başka Fransız ekibi Caen'e transfer oldu. 28 yaşındaki oyuncu, 2019-2020 sezonu başında ise bedelsiz olarak Ç. Rizespor'a transfer oldu. Ç.Rizespor'da 24 maça çıktı ancak bu maçlarda skor katkısı veremedi. 2020-2021 sezonunda Konyaspor'da oynayan Diomande burada 16 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.