Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Herkesin gözü bizde! 28 bin kişilik dev koro

Samsunspor

Türkiye İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü arasında oynanan 6.hafta maçında gişelerden tam 26 bin bilet satıldı. Bu şu ana kadar Türkiye'de bir ilk olurken; kırmızı beyazlı taraftarların, 90 dakika boyunca takımlarına hiç susmadan destek olmaları ise taraflı tarafsız herkesin büyük taktirini kazandı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar, yine bir ilke daha imza attı. Türkiye İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü arasında oynanan 6.hafta maçında gişelerden tam 26 bin bilet satıldı. Bu şu ana kadar Türkiye'de bir ilk olurken; kırmızı beyazlı taraftarların, 90 dakika boyunca takımlarına hiç susmadan destek olmaları ise taraflı tarafsız herkesin büyük taktirini kazandı. Gazeteci Ergin Caner Cabbar'ın Hedef Halk Gazetesi'nde yer alan haberine göre; 1 Eylül tarihinde açıklanan verilere göre; Galatasaray 41 bin, Fenerbahçe 33 bin, Trabzonspor 31 bin, Beşiktaş 27 bin kombine sattığı için bu zamana kadar iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda bir haftalık süre içerisinde gişelerden 26 bin rakamına ulaşamadılar. Bu takımlar stadyum kapasitelerinin hemen hemen 4'te 3'ünü sezon başında kombine bilet olarak sattıkları için normal bilet satışlarının 15 binin üzerine çıktığı görülmedi. 

KUPA FİNALİNDE BİLE YOK

Sezon başında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında da satılan bilet sayısı 26 bini bulmadı. 25 bin kapasiteli 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan finalde yer yer boşluklar fazlasıyla göze çarpıyordu. Samsunspor'un bu rakamı 2. Lig maçında yakalaması ise Türkiye'de ki tüm futbolseverlerin beğenisini topladı. Öte yandan bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takımları haricinde ne Süper Lig'de ne de TFF 1. Lig'de 28 bin taraftarın önünde maç oynanmadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.