Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Her Zaman Her Yerde En Büyük Samsun 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, içerde dışırda kazanmaya devam ediyor. Yılport Samsunspor'un Sancaktepe Futbol Kulübü'nü zorlu geçen mücadelenin sonunda 1-0 mağlup edip mutlu sona bir adım daha yaklaştı. Maç sonunda 15 Temmuz Stadı'nı dolduran yüzlerce Samsunspor taraftarı, 'Her zaman her yerde en büyük Samsun' tezahüratlarıyla İstanbul'u inletti. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig'de rekor üstüne rekorlar kıran Yılport Samsunspor'da yüzler gülüyor. Bu sezon özellikle ligin ikinci devresinde süper bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlı ekibin son kurbanı Sancaktepe Futbol Kulübü oldu. Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda oynadığı zorlu müsabakadan 1-0 galip ayrılarak mutlu sona bir adım daha yaklaştı. İçerde dışarda kazanmaya devam eden Yılport Samsunspor'da artık şampiyonluk için geri sayım başladı. 

BÖYLE TARAFTAR KİMDE VAR 

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'nı dolduran yüzlerce Samsunsporlu taraftar, maç sonunda takımlarını tribünlere çağırdı. Karşılıklı olarak galibiyeti kutlayan kırmızı beyazlı ekibin taraftarları, 'Her zaman her yerde en büyük Samsun' tezahüratlarıyla İstanbul'u inletti. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım da, maçın ardından teknik ekip ve futbolcularını Sancaktepe galibiyetinden dolayı kutladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.