Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hedef Fizik Gücü Yüksek Bir Takım 

Samsunspor

Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa'nın talimatıyla futbolcular kamp yapılan otelde fiziksel performans tespit testlerinden geçti. Buradan çıkacak sonuçlara göre oyuncuların bireysel antrenman programları da netleşmiş olacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa, milli arada oyuncularını bir takım testlere tabi tuttu. Geçtiğimiz haftalarda takımın genel olarak fizik gücü olarak rakiplerinden çok geride olduğunu ifade eden teknik direktör Fuat Çapa, takımın bu açığını gidermek için düğmeye bastı. Antalya'da gerçekleştirilen antrenmanların bugünkü bölümünde oyunculara  fiziksel performans tespit testi uyguladı. Teknik direktör Fuat Çapa oyuncularıyla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. 

TESTTEN GEÇTİLER 

Teknik Direktörümüz Fuat Çapa eşliğinde oyuncularımıza, Functional Movement Screen, Y-Denge Testi, Tek ve Çift Bacak Güç Testi, MaxVO2 Testi ve Post Aktivasyon İmbalans Testleri yapıldı. Bu testlerden çıkacak sonuca göre futbolcularına bireysel antrenmanlar yaptıracak olan tecrübeli teknik direktör Çapa, futbolcularını devre arasına kadar fiziki olarak en üst seviyeye çıkarmanın peşinde. 

Haber. Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.