Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Haydi Samsun Maça 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin bu akşam saat 19.00 da sahasında oynayacağı Bodrumspor karşılaşmasını 20 bin taraftarın izlemesi bekleniyor. Bu maçla birlikte taraftar rekoru kıracak Yılport Samsunspor'da şampiyonluk besteleri yapılmaya başlandı bile. 

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, bu akşam evinde Bodrumspor'u konuk ediyor. Bu sezon ilk kez bir akşam maçında taraftarlarının huzuruna çıkacak kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tamamlandı. Yılport Samsunsporlu taraftarlar, özellikle bu maça büyük ilgi gösteriyor. Biletlerin satışa çıkmasının ardından satış noktalarına akın eden kırmızı beyazlı taraftarlar, bu akşam tribünlerin tamamını doldurmak istiyor. 

KİMSELERE SÖZ VERMEYİN 

Sezonun taraftar rekorunu kırmak isteyen kırmızı beyazlı ekipte, taraftarlar takımlarına inanıyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmek isteyen Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, "Artık ligin boyu çok kısaldı. Özellikle içeride oynayacağımız karşılaşmalar bizim için büyük anlam ifade ediyor. Bundan dolayı bu akşam oynayacağımız Bodrumspor maçını taraftarlarımızın desteğiyle beraber kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.