Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

HAYDİ SAMSUN! 30 bin kişi ile  tribünde omuz omuza

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Afyonspor karşılaşmasında 'STADI DOLDURAMAZLAR' diyenlere inat 30 bin taraftar tribünde omuz omuza olacak. Samsunspor taraftarı isterse yapar. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, şampiyonluk yolunda tek ses tek yürek oldu. 21.haftayı zirvede tamamlayan ve her geçen hafta mutlu sona doğru adım adım ilerleyen kırmızı beyazlı ekipte taraftarlar, Afyonspor maçına özel bir hazırlık yapıyor. 'STADI DOLDURAMAZLAR' diyenlere inat Samsunspor için Pazar günü 30 bin taraftar tribünde omuz omuza olacak. 

TRİBÜNDE OMUZ OMUZA 

Biletlerin satışa çıkmasını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen kırmızı beyazlı taraftarlar, 12.adam olarak takımına son dakikaya destek olmaya gidiyor. Sosyal medya üzerinden Samsun halkına da çağrı yapan Samsunsporlu taraftarlar, "Başka Samsunspor yok. Herkes Pazar günü planını yapsın ve maç saatinde 19 Mayıs Stadı'nda olsun' diye mesajlar yayımlıyor. 

BAŞKAN YILDIRIM ÇAĞRI YAPTI 

Yılport Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da uzun süredir taraftara stadı tıklım tıklım doldurmaları konusunda çağrısı olmuştu. Bakalım kırmızı beyazlı taraftarlar, bu hafta oynanacak ve şampiyonluk yarışını yakından ilgilendirecek müsabakada tribünleri doldurabilecek mi ? 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.