Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hayal kırıklığı yaratan üçlü 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin hücum hattını oluşturan Yasin Öztekin, Morkye Fofana ve Tomane'nin 'dönüm' maçı olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında varlık gösterememeleri hayal kırıklığına neden oldu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yıldız isimleri Yasin Öztekin, Morkye Fofana ve Tomane, Ümraniyespor karşılaşmasındaki performanslarıyla hayal kırıklığı yarattılar. Kırmızı beyazlı ekibin hücum hattını oluşturan bu üçlünün 'dönüm' maçı olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında varlık gösterememeleri camiada büyük hayal kırıklığına neden oldu. Samsunsporlu taraftarlar, özellikle Yasin, Fofana ve Tomane'den bu maçta çok şeyler beklediklerini açıklamışlardı. 

BİR VARLIK GÖSTEREMEDİLER

Ligde geçen 27 hafta boşunca attıkları goller ve takıma sağladıkları büyük katkı ile herkesin büyük beğenisini kazanan bu üç oyuncunun, hedef maç olarak gösterilen Ümraniyespor karşılaşmasında sahada yetersiz kalmaları gelecek adına camiada büyük tedirginlik yarattı. Teknik direktör Fuat Çapa'nın hafta sonu oynanacak Menemenspor maçı öncesinde takımıyla genel bir toplantı yapacağı ve herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini anlatacağı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.