Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hasan PFDK’ya sevk edildi 

Samsunspor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsunspor Kulübü ve oyuncusu Hasan Kılıç'ı tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Krulu'na sevk ettiğini duyurdu. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsunspor Kulübü ve oyuncusu Hasan Kılıç'ı tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Krulu'na sevk ettiğini duyurdu. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç. Ümraniyespor karşılaşması sonrasında trafik kazasında kaybettiği ağabeyinin fotoğrafını atletine yaptırmış ve gol sonrası duygusal anlar yaşayarak tişörtünü TRTspor kameralarına göstermişti. Bunun üzerine kurul, Hasan Kılıç'ın PDFK'ya sevkini istedi. 

İŞTE O AÇIKLAMA 

Konuyla ilgili TFF’den yapılan açıklama şu şekilde: “YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü’nün 03.10.2021 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-BEREKET SİGORTA ÜMRANİYESPOR (1-1) TFF 1. Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2021-2022 Sezonu TFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 6/6 ve 6/7 maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine, YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü futbolcusu HASAN KILIÇ’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Sportif Ekipman Talimatı’nın 6/3 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.