Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hasan Kılıç Form Tutuyor 

Samsunspor

Sezona müthiş bir başlangıç yapan ancak sonrasında takım içinde yaşananlar sonrası performansını ve konsantrasyonunu kaybeden kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi Hasan Kılıç, Antalya'da yapılan kampta çalışma hırsı ve yükselen performansıyla eski günlerine dönüyor mü dedirtti.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da tüm gözler Hasan Kılıç'ta. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ancak sonrasında takım içinde yaşananlar sonrası performansını ve konsantrasyonunu kaybeden kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi Hasan Kılıç, Antalya'da yapılan kampta çalışma hırsı ve yükselen performansıyla eski günlerine dönüyor mü dedirtti. Camianın kendisinden büyük beklentiler içinde olduğu kırmızı beyazlı oyuncunun mental olarak da pozitif bir duruma geldiği gelen bilgiler arasında. 

MORALİ YÜKSELDİ 

Öte yandan sarı kart cezalısı olduğu için Pazartesi akşamı oynanacak zorlu Eyüpspor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Hasan Kılıç, takım olarak iyi bir tempo yakaladıklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı ismi, "Antalya kampı iyi geçiyor. Eyüpspor maçını kazanarak ligde bir seri başlatmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte ve kalitede bir ekibiz. Arkadaşlarımızla birlikte inşallah sezon sonunda Samsunspor'u hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.