Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hasan Kılıç ikna olmuyor... Takımda ki geleceği ne olacak?

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte mutsuz olduğu için ayrılmak istediği bilinen Hasan Kılıç'ın takımda kalıp kalmayacağı şu ana kadar netleşmedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Hasan Kılıç bilmecesi sürüyor. Sezon başından bu yana yaşadığı özel problemleri nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Hasan Kılıç'ın takımdan ayrılmak istediğini yönetime söylemesinin ardından bu oyuncuyu takımda tutabilmek için adeta seferberlik başlatıldı. Ancak tecrübeli futbolcunun, gitme düşüncesinde ısrarcı olması yönetiminde elini kolunu bağlamış durumda. Ligde ilk yarılar sona erdi. Şu ana kadar Hasan Kılıç'ın takımdaki geleceğiyle alakalı hiçbir açıklamanın yapılmayışı ise kafalarda soru işareti bırakıyor. 

GİDECEK Mİ KALACAK MI? 

Teknik direktör Fuat Çapa, Hasan Kılıç ve takımdan gönderilmesi muhtemel isimler hakkında şunları söyledi; Takımdan ayrılacak olan oyuncular hakkında da bilgi veren Fuat Çapa, “Barış ayrıldı. Diomande’nin sözleşmesini başkanımız görüşüyor. Çünkü sakatlığından dolayı sezonu kapattığı için donduracaklar. Hasan’ın konusu şuanda ne olacak onu tam olarak bizde bilmiyoruz. Alen ile ilgili görüşmelerimi yönetime verdim. Bu sezon bize katkı sağlayamayacağını söyledim. Çünkü sezon başından beri idmana çıkmamış bir oyuncuyu ikinci devre hedeflerinize göre oynatma şansınız yok” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.