Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Halil Çolak: Samsunspor'da oynamak istiyorum

Samsunspor

Balıkesir'de yayın yapan gazetebakış.com internet sitesi kırmızı beyazlı ekibin 32 yaşındaki kanat oyuncusu İbrahim Halil Çolak'ın Samsunspor ile anlaştığını yazdı. 

Samsunspor Haber - Balıkesir gazetebakış.com internet sitesinin iddiasına göre Yılport Samsunspor, Balıkesirspor'lu İbrahim Halil Çolak ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında ise şu ifadelere yer verildi; Balıkesirspor'a transferin son günü katılan 12 futbolcudan birisi olan İbrahim Halil Çolak, Ali Tandoğan'la birlikte ilk 11'e adını ilk yazdıran başarılı futbolculardan birisi olmuştu. Kırmızı beyaz formayla 12 lig maçında yer alan İbrahim Halil Çolak ilk golünü de deplasmanda eski takımı İstanbulspor'a karşı atmıştı.

YÖNETİMDEN AFFINI İSTEDİ 

Efendi kişiliği ile tanınan 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu kendisini transfer etmek isteyen Samsunspor yönetiminden aldığı teklifi, Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı ve yönetim kuruluyla paylaştı. TFF 2.Lig'de şampiyonluğa oynayan Samsunspor'un teklifinin cazibesini ve maddi şartlarını geri çevirmek istemediğini belirten futbolcuya Balıkesirspor yönetimi de onay verince ayrılık gerçekleşti. Kendi isteği ile ayrıldığı için Balıkesirspor'a herhangi bir maddi yük bırakmayan İbrahim Halil Çolak dün akşam saatlerinde kırmızı beyazlı camiayla olan resmi bağlarını da kopartarak Samsun'a doğru hareket etti". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.