Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hacettepe hazırlıkları başladı 

Samsunspor

Haftayı Sarıyer beraberliği ile kapayan Yılport Samsunspor'da gözler Hacettepe maçına çevrildi. Ankara deplasmanı için hazırlıklarına dün akşam yapılan çalışmayla başlayan kırmızı beyazlı ekipte, Okan Dernek ve İlyas Kubilay sakatlıkları nedeniyle antrenmanda yer almadılar. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Hacettepe karşılaşmasına çevrildi. Pazar günü sahasında oynadığı ve 1-1 sonuçlanan Sarıyer maçının moral bozukluğu ile Hacettepe müsabakası hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör İsmet Taşdemir, çalışma öncesinde saha içinde futbolcularıyla kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi. 

MORALLER BOZUK

Oyuncularından Keçiörengücü ve Sarıyer karşılaşmalarını unutmalarını isteyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, son haftaya kadar umutlarının peşinden koşacaklarını söyledi. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman koordinasyon çalışması, düz koşu ve çift kale maçın ardından son buldu. Kırmızı beyazlı ekip, Hacettepe maçı için çalışmalarına bugünde devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.