Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

G.Saray’lı Ferhan Samsun yolunda! Kulüpler prensipte anlaştı

Samsunspor

Samsunspor, Kayserispor ile anlaşma sağlayamayan Galatasaray’dan 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Ferhan Evren’i bonsersiviyle kadrosuna katmak istiyor. Kulüpler prensipte anlaştı. 

Samsunspor Haber – Samsunspor yönetimi, genç ve gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Geçen sezonun devre arasında Darıca Gençlerbirliği’nden Cesur Karataş’ı renklerine katan kırmızı beyazlılar, gözünü geçtiğimiz ay Galatasaray’da profesyonelliğe imza atan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Ferhan Evren’e dikti. 

YETENEKLİ BİR İSİM 

Sarı kırmızılı ekibin bu sezon Süper Lig takımlarından Kayserispor’a kiralık olarak vermeyi planladığı ancak anlaşamadığı Ferhan Evren’e talip olan Samsunspor, bu oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı. Şu ana kadar büyük bir yol kat edilen transferde kulüplerin prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili kesin durumun belli olacağı iddia edildi. 

Ferhan Evren kimdir ?

1 Ekim 2000 doğumlu olan Ferhan Evren tam bir joker. Asıl mevkisi ön libero olan Ferhan aynı zamanda sol ön ve sağ bekte de görev yapabiliyor. Bu sezon U21 Ligi'nde 11 maça çıkan Ferhan Evren ayrıca UEFA Gençlik Ligi'nde 5 karşılaşmada oynama şansı buldu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.