Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Golcüye sürpriz  doğum günü 

Samsunspor

İdman öncesi Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane)’ye takım arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Antrenman sahasında gerçekleştirilen sürpriz kutlamada, teknik heyet ve futbolcular Tomane’nin yeni yaşını tebrik etti. 

Samsunsporlu futbolcular idman öncesi Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane)’ye takım arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Antrenman sahasında gerçekleştirilen sürpriz kutlamada, teknik heyet ve futbolcular Tomane’nin yeni yaşını tebrik etti. Tomane, doğum günü pastasını Teknik Direktörz Ertuğrul Sağlam’ın elinden yedi. Bu arada kırmızı beyazlılar, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. 

YENİLEME ANTRENMANI 

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda Ankara Keçiörengücü maçında oynayan kırmızı beyazlı oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise hareketlilik ve pas çalışması ile ısınma, 4’e 4 jokerli oyun, yarı sahada oyun ve dayanıklılık parkuru gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Tomane ve Muhsin takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.