Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gökhan Töre Samsunspor yolunda

Samsunspor

Bugün bazı ulusal gazete ve internet sitesinde Yılport Samsunspor’un, Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Gökhan Töre’ye talip olduğu haberlerini yayınladı. Haberde ayrıca Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın Gökhan’dan takıma ağabeylik yapmasını istediği de iddia edildi. 

Bugün birçok ulusal gazetede ve internet sitesi Beşiktaş ile yollarını ayırmak üzere olan Gökhan Töre’ye Yılport Samsunspor’un talip olduğunu yazdı. ‘Devre arası kamp öncesi Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’ten sürpriz hamle’ başlığı ile verilen haberde şu ifadelere yer verildi;  Tecrübeli teknik direktör takımın Antalya kampına Gökhan Töre, Tolga Zengin, Vagner Love ve Cyle Larin’i götürmeme kararı aldı. 

NEDEN OLMASIN 

Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen kanat oyuncusu Gökhan Töre’ye sürpriz bir talip çıktı. Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Yılport Samsunspor, Beşiktaşlı futbolcuya talip oldu. Kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, Samsunlu olan Gökhan Töre’nin takıma gelerek oyunculara ağabeylik yapmasını istediği belirtildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.