Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gökhan'dan ilginç gol sevinci 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Gökhan Alsan, antrenmanlardaki yüksek performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanırken; çift kale maçlarda attığı gol sonrası yaptığı guiza sevinciyle de dikkat çekti. 

Samsunspor Haber -Yılport Samsunspor'un başarılı ismi Gökhan Alsan'ın performansı sevindiriyor. Özellikle ligin ikinci devresiyle beraber inanılmaz bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlı oyuncu, kaldığı yerden devam ediyor. Liglere verilen aranın ardından yeniden çalışmalara başlayan Samsunspor'da Gökhan Alsan'ın muhteşem performans grafiği zorlu müsabakalar öncesinde teknik ekibin de yüzünü güldürüyor. 

GUİZA GÖKHAN 

Antrenmanlarda neşesi ile de takım arkadaşlarına moral veren kırmızı beyazlı oyuncu, geçtiğimiz günlerde yapılan çift kale maçlarda attığı gol sonrasında objektiflere Fenerbahçeli eski futbolcu Daniel Guiza'ya ait olan gol sevinciyle poz verdi. Bir anda herkesin yüzünde tebessüme neden oldu. Kırmızı beyazlı oyuncu, bu fotoğrafını kendisine ait ınstagram hesabından 'guizza' başlığıyla da paylaştı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.