Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gökhan Alsan, Samsunspor'dan 200 bin lira alacağı için icra takibi başlattı...

Samsunspor

Sosyal medya hesabından 'İyi hazırlanan geliyoruz bu hafta' paylaşımı yapıp gelen tepkilerin ardından silen Samsunsporlu eski futbolcu Gökhan Alsan'ın, şimdi de 200 Bin TL'lik alacağı için icra işlemi başlattığı öğrenildi 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da 2019- 2020 ve 2020- 2021 sezonlarında forma giyen Gökhan Alsan, sezon başında Erzurumspor'a transfer olmuştu. Geldiği günlerde taraftarın sevgilisi olan devamında ise camiayla sorunlar yaşayan Gökhan Alsan, hafta sonu oynanacak Samsunspor- Erzurumspor maçı öncesi ortamı germeye devam ediyor.  

PAYLAŞIM YAPTI, SİLDİ

İlk olarak instagram hesabından, 'İyi hazırlanan geliyoruz bu hafta' diye paylaşım yapan Gökhan Alsan, gelen tepkilerin ardından paylaşımı sildi. Samsunspor camiasına adeta savaş açan Gökhan Alsan'ın şimdi ise hafta sonu oynanacak maç öncesi alacağından dolayı avukatı aracılığıyla icra işlemi başlattığı öğrenildi.  

TEBLİGAT YAPILDI 

Geçen sezondan yaklaşık 200 Bin TL'lik alacağı olduğu öğrenilen Gökhan Alsan adına avukatlarının icra konusunda gerekli tebligatları yaptığı öğrenildi. Tebligatın Samsunspor'a ulaşmasının ardından ise kulübün de gerekli işlemleri yapacağı ifade edildi. Gökhan'ın maç arifesinde böyle bir olay yapması ise tepkilere yol açtı.  

Kaynak: Selçuk KAYA/ Özel Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.