Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gökay İravul'dan taraftara açık davet

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin orta sahadaki başarılı ismi Gökay İravul, "Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Pazar günü oynayacağımız İstanbulspor karşılaşmasında Atatürklü armaya sevdalı olan bütün taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un orta sahadaki güvencesi Gökay İravul, Pazar günü oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik İstanbulspor karşılaşması öncesinde sosyal paylaşım sitesinden taraftara çağrı yaptı. Kırmızı beyazlı oyuncu mesajında şu ifadelere yer verdi; "Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Pazar günü oynayacağımız İstanbulspor karşılaşmasında Atatürklü armaya sevdalı olan bütün taraftarlarımızı bekliyoruz".

SEYİRCİMİZE İHTİYACIMIZ VAR

Pazar günü İstanbulspor karşılaşmasında hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Gökay İravul, "Bu sezon sahamızda genelde başarılı sonuçlar alıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle her zaman olduğu gibi Pazar günü de İstanbulspor karşılaşmasından en iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızdan desteklerini bizlerden esirgememelerini istiyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.