Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gisdol: PDFK ağır bir ceza verdi

Samsunspor

Teknik direktör Gisdol, "Marius'un almış olduğu 2 maçlık men cezasının fazla olduğunu düşünüyorum. Böyle bir kırmızı kart için umarım bunu biz 1 maça düşürebiliriz. Sakat olan oyuncularımızla alakalı da bazıları takıma döndü. Umarım bu sakatlarımız en iyi şekilde hazırlanır ve bir sonraki maçta onları değerlendirebiliriz" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, Başakşehir deplasmanında kırmızı kart gören oyuncuları Marius Mouandilmadji’ye verilen iki maçlık cezanın çok fazla olduğunu söyledi. Pazar günü oynanacak Ankaragücü karşılaşması öncesi sakat ve cezalı oyuncularının çokluğunun sıkıntı yarattığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Gisdol, şunları söyledi; 

EKSİĞİMİZ ÇOK 

"Marius'un almış olduğu 2 maçlık men cezasının fazla olduğunu düşünüyorum. Böyle bir kırmızı kart için umarım bunu biz 1 maça düşürebiliriz. Sakat olan oyuncularımızla alakalı da bazıları takıma döndü. Umarım bu sakatlarımız en iyi şekilde hazırlanır ve bir sonraki maçta onları değerlendirebiliriz. Tabi sakatlıktan dönen oyuncularımızla birlikte en iyi kadroyu rakibimize karşı çıkarmaya çalışacağız".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.