Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gidecekler-Gelecekler Belli Oluyor...  Gözler Sağlam'ın raporunda

Samsunspor

Sezon başında özellikle yabancı oyuncu tercihlerinde düşük başarı elde eden kırmızı beyazlı ekipte, camia devre arasında yeni transferler bekliyor. Bu konuda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu beklenirken; takımdan göndirelecek isimlerinde yavaş yavaş netleşmeye başladığı öğrenildi. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde devre arasına 7 maç kala Samsunspor'da transfer konuşulmaya başladı. Sezon başında özellikle yabancı oyuncu tercihlerinde düşük başarı elde eden kırmızı beyazlı ekipte, camia devre arasında yeni transferler bekliyor. Bu konuda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu beklenirken; takımdan göndirelecek isimlerinde yavaş yavaş netleşmeye başladığı öğrenildi. Plumain, Gyasi, Yameogo, Tomane ve Boli den şu ana kadar beklenen verimi alamayan kırmızı beyazlı ekibin, devre arasında iyi bir yabancı forvet transferi yapılacağı tahmin ediliyor. 

KRİTİK HAFTALAR 

Öte yandan Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, 10.hafta sonunda 17 puanla 6.sıraya geriledi. Kırmızı beyazlı ekip, haftaya sahasında Tuzlaspor ile zirve yarışında çok kritik bir maça çıkacak. Ligde maç fazlasıyla lider durumda bulunan Altınordu'nun ise 20 puanı bulunuyor. Kırmızı beyazlı ekibin devre arasına kadar toplayacağı puanlar şampiyonluk yarışındaki iddiasını da ortaya koymuş olacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.