Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Genel Menajer Aztopal açıkladı! Gökhan Töre ile ...

Samsunspor

Transferde kendilerinin dışında yapılan bu tür gerçek dışı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Samsunspor olarak transferlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütüyoruz. Şu anda büyük yol aldığımız transferlerimiz var" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal., sosyal medya da yer alan 'Samsunspor'un Gökhan Töre'ye teklif götürdüğü' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Transferde kendilerinin dışında yapılan bu tür gerçek dışı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Samsunspor olarak transferlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütüyoruz. Şu anda büyük yol aldığımız transferlerimiz var" dedi. 

SABIRLI OLACAĞIZ 

Ağustos ayı içerisinde transferin hemen hemen tamamını bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menarjeri Aztopal, "Hep söylüyoruz; transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Alacağımız oyuncu sayısı belli. Kulüp olarak bize uygun, katkı sağlayacak isimlerle anlaşmalar yapacağız. Taraftarlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.