Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Genel Menajer Aztopal, gündemimizde 'transfer yok' dedi! Taraftarlar Erkan için bastırıyor 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un Genel Menajeri Mustafa Aztopal, taraftarlarımızdan Erkan Zengin'in transfer edilmesi yönünde telefonuna yüzlerce mesaj geldiğini söyledi. Aztopal,  "Transfer konusunda ben zaten tek başıma karar vermiyorum. Bana temasa geçmem söylendiği zaman düğmeye basıyorum" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Fatih Karagümrük ile bağlarını koparan yıldız oyuncu Erkan Zengin'in takıma kazandırılması için sosyal medya üzerinden yönetime çağrıda bulunmaya devam ediyor. Konuyla ilgili Genel Menajer Mustafa Aztopal ise gündemlerinde transferin olmadığını; zaten geniş bir oyuncu kadrolarının olduğunu söyledi. Aztopal, önceliklerinin teknik direktör konusunu çözümlemek olduğunu da sözlerine ekledi. 

GÖZLER BÜYÜK PATRONDA 

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, taraftarlardan Erkan Zengin'in transfer edilmesi yönünde telefonuna yüzlerce mesaj geldiğini söyledi. Aztopal,  "Transfer konusunda ben zaten tek başıma karar vermiyorum. Bana temasa geçmem söylendiği zaman düğmeye basıyorum. Görüşmelere başlıyorum" dedi. Kırmızı beyazlı kulübün Genel Menajeri Aztopal'ın bu açıklamasının ardından gözler Yılport Samsunspor' A.Ş nin ortakları Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık'a çevrildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.