Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Genel Menajer Aztopal açıkladı... Takım içinde  gruplaşmalar var mı ? 

Samsunspor

Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Samsunsporlu futbolcular arasında gruplaşma - kamplaşma gibi bir durum söz konusu olamaz. Zaten bizler buna müsade etmeyiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, son dönemde kamuoyunu meşgul eden 'takım içinde gruplaşmalar yaşanıyor' söylemleri hakkında konuştu. Teknik direktör Fuat Çapa'nın basın mensuplarıyla buluşmasında konuya açıklık getirdi. İşte Aztopal'ın 'takım içinde gruplaşmalar var' dedikodularına bakın nasıl cevap verdi; 

BÖYLE BİR ŞEY YOK 

"İki maç kötü gitsin olmayacak kadar çok dedikodu üretilir zaten. Biz oyuncularımızla 7/24 beraberiz. Bazen evin içinde ailenizden eşiniz anneniz babanızla tartışabiliyorsunuz. Aile içinde böyle ufak tefek tartışmalar olabilir ama ; bu durum çok büyütülerek Samsunspor içinde büyük gruplaşmalar var Samsunspor içinde oyuncular arasında anlaşmazlıklar yaşanıyor diyemeyiz. Hayır böyle bir şey yok. 

MÜSADE ETMEYİZ 

Bu çocuklar daha dün kendi aralarında toplantı yaptılar, abi kardeş hep beraber ne kadar bu davaya inandıklarını vurguladılar. Hafta içinde biz beraberdik gruplar halinde yemekler yedik. öyle takım içinde gruplaşmalar var söylemleri gerçek değil. böyle konuşmak art niyetli ve kötü bir yaklaşımdır. Takım içinde gruplaşmalara zaten yönetim olarak müsade etmeyiz. "

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.