Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Genel Kaptan Cenk İşler, 'Hasan Kılıç'la gelecek adına umudunuz yok' , Samsunspor'u kafasında bitirmiş 

Samsunspor

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, "Hasan Kılıç gitmek istediğini belirtiyor. Biz Antalya kampından bu yana elimizden geleni yaptık. Kendisini terapi etmeye çalıştık. Ama bir türlü olmuyor” dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Hasan Kılıç'ın takımdaki geleceğiyle ilgili olarak net konuştu. Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a konuşan İşler şunları söyledi;  “Hasan’ın sakatlığının olduğu bir gerçek. Son maçlarda dizindeki ağrıya rağmen sahaya çıktı. Ancak son 2 antrenmana katılmayınca hocamız kendisini kadroya almadı. Hasan gitmek istediğini belirtiyor. Biz Antalya kampından bu yana elimizden geleni yaptık. Kendisini terapi etmeye çalıştık. Ama bir türlü olmuyor.”

İZİN VERİLECEK 

Kendisi burayı kafasında bitirmiş gibi görünüyor. Onunla ilgili olarak gelecek adına çok da umudumuz yok. Hocamızın kendisine izin vermesini bekliyoruz. Hasan için Samsunspor defteri kapanmak üzere diyebiliriz. Sonuçta bizim oyuncumuz. Gidecekse de her iki tarafın menfaatleri doğrultusunda gidecek. Son oynayacağımız Tuzlaspor maçından sonra Hasan ile alakalı net karar açıklanır diye tahmin ediyorum.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.