Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Genel Kaptan Cenk İşler;  Bursaspor  çıkış maçımız  olacak 

Samsunspor

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Bursaspor maçıyla yeni bir galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi. İşler, "Bu maça büyük önem veriyoruz. Taraftarlarımız da bu maçta bizleri yalnız bırakmasın ve tribünlerdeki yerlerini alsın" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a Bursaspor maçıyla yeni bir galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı İşler, “Bu maça büyük önem veriyoruz. Taraftarlarımız da bu maçta bizleri yalnız bırakmasın ve tribünlerdeki yerlerini alsın. Gerçekten çok kritik bir maç. Rakibimiz haftalar sonra sahasında Altınordu’yu mağlup etti ve bunun morali ile bizim karşımıza gelecek” dedi.  

TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI 

Taraftarlarına da seslenen Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, “Taraftarlarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Cuma gününe kadar en iyi şekilde çalışıp bu kritik maça en hazır şekilde çıkacağız. Ligde yukarıda olabilmek için kazanmamız gerekiyor. O nedenle Bursaspor maçı büyük önem taşıyor. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızı yanımızda görmek ve onlarla birlikte güzel bir galibiyete imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.