Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Geliyoruz Süper Lig! Kırmızı beyazlılar, Eyüpspor galibiyetiyle ligde yenilmeme serisini 11 maça çıkardı...

Samsunspor

Zorlu Eyüpspor deplasmanında rakibini aciz durumlara düşüren Samsunspor, 4 gollü galibiyet sonrası liderle olan puan farkını bir maça indirdi.

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, adım adım zirveye yürüyor. Milyon dolarlık transferleriyle ülke de ses getiren Eyüpspor deplasmanında mükemmel bir futbol ve mücadele ortaya koyan kırmızı beyazlılar, belki de sezonun en kritik maçını farklı kazanarak gücünü ortaya koydu. Eyüpspor deplasmanında rakibine ilk kez sahasında mağlubiyeti tattıran Samsunspor attığı birbirinden güzel 4 golle de herkesin beğenisini kazandı.

YABANCILAR FORM TUTTU

Eyüpspor galibiyetiyle ligde yenilmeme serisini 11 maça çıkaran kırmızı beyazlılar, diri görüntüsüyle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Stresi ve zorluk derece son derece yüksek bir karşılaşmadan önemli bir galibiyetle ayrılmayı başaran Samsunspor'un bundan sonra ki haftalarda alacağı sonuçlar ligdeki kaderini de belirlemiş olacak. Kırmızı beyazlı ekipte özellikle yabancı oyuncuların performansı ise taktir görüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.