Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Geçmişi unutmalarını istedi

Samsunspor

Teknik direktör Besim Durmuş, Eskişehirspor maçı öncesi oyuncularıyla bire bir toplantılar yapıyor. Durmuş, “Geçmişte kalan kazandığımız ya da kaybettiğimiz tüm maçları unutun. Bir tek Eskişehirspor maçını düşünün” dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş Eskişehirspor ile oynanacak olan sezonun en zor maçı öncesi oyuncalarına adeta terapi yapıyor. Durmuş, “İstanbulspor ve öncesinde oynadığımız tüm maçları unutun. Puan sıralamasındaki yerimizi de düşünmeyin. Sizden isteğim hafta sonu bir maça çıkacağımızı ve bu maçtan yenilmeden ayrılmamız gerektiğini düşünün ve ona göre kendinizi hazırlayın” dedi.

 
İSTERSEK BAŞARABİLİRİZ

Eskişehirspor son dönemde büyük bir düşüş içinde olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "İşimiz zor ancak imkansız değil. Samsunspor olarak Eskişehir deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılabilecek gücümüz var. Benim oyuncularıma bundan önce olduğu bundan sonra da güvenim sonsuz. İnşallah bu zorlu 90 dakikadan en iyi sonuçla ayrılacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.