Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gaziantepspor – Samsunspor maçıyla ilgili bomba iddia

Samsunspor

Gaziantepspor'daki teknik direktörlük görevini bırakan Oktay Derelioğlu, takım içerisinde yaşananlarla ilgili flaş iddialarda bulundu.

Samsunspor Haber – Gaziantepspor’da teknik direktörlük görevinden ayrılan Oktay Derelioğlu, takım içinde yaşananlarla ilgili flaş iddialarda bulundu. 42 yaşındaki çalıştırıcı kendi futbolcularının bütün maçları sabote ettiği belirtirken, "Bir maçta bir takım kendi kalesine 4 gol atar mı? 7-0 yenildiğimiz Ümraniyespor maçını bir izleyin" diyerek isyanın dile getirdi.

TAKIM İÇİNDE ÇETE KURMUŞLAR

 
"Bir maçta bir takım kendi kalesine 4 gol atar mı? 7-0 yenildiğimiz Ümraniyespor maçını bir izleyin. Bütün maçlarda sabote var. İncelenmesi lazım. Bunun müffetişler çözmeli biz değil. Bu 14 oyuncunun yer aldığı kadroyla oynadığımız bütün maçlar ihanet dolu. Biz sahada 4-5 kişiyle oynamışız. İçeriden satıldık. Göz göre göre oynamadılar. Bile bile hata yaptılar. Bakın Samsunspor maçında dakika 75, skor 0-0. Furkan'ın şut çataldan dönüyor. Yedekten oturttuğum o futbolculardan biri 'Allah bile istemiyor kazanmamızı' diyor. Mustafa beş dakika sonra iki gol atıyor. Onlardan biri sevineceği yerde Mustafa'ya 'Neden attın yenilsek hoca giderdi' diyor. Bu çetenin başı Hayri Öztürk."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.