Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Galip Öztürk'ten flaş açıklamalar! "Her daim Samsunspor'un yanındayım"

Samsunspor

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, sosyal medya hesabından dün kamuoyunda tartışma yaratan İsmail Uyanık'ın kendisini ziyaret etmesiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu.

Kendisini Gürcistan'da ziyaret eden Samsunspor eski Kulüp Başkanı İsmail  Uyanık'ın nezaket ziyaretinde bulunduğunu, bundan farklı anlam çıkarmanın art niyetli yaklaşımlardan ibaret olduğunu söyledi.

Nezaket ziyareti

Her daim Samsunspor'un yanında olmaya devam edeceğini ve tüm gücüyle mevcut yönetimin ve Samsunspor'un yanında olacağını ifade eden Öztürk, sosyal medya hesabından şu sözlere yer verdi: "Samsunspor kamuoyunun dikkatine;

Bilindiği gibi dün, Samsunspor kulübünün bugüne kadar yaşadığı pek çok başarıda imzası bulunan değerli dostum İsmail Uyanık, şahsıma bir nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

Bu ziyaretlerin fotoğrafları sosyal medyada yer alınca, ne yazık ki kamuoyumuzda bir takım olumsuz algı ve yargılar oluşmuş, bu tartışmalar klübümüze zarar verecek boyutlara ulaşmıştır.

Şu çok iyi bilinmelidir ki; bu ziyaret yukarıda ifade ettiğim gibi bir nezaket ziyaretidir.

Bundan farklı bir anlam çıkarılması ancak art niyetle ifade edilebilir.

Hem Sayın Uyanık, hem de bugün klübün başkanlığını üstlenen Sayın Yüksel Yıldırım; tamamen salih niyetlerle, kulübümüzü hak etiiği noktaya yeniden taşımak için birlikte yola çıkmışlardır.

Fakat eskilerin deyimiyle; "Bir koltuğa iki karpuz sığdırmak" kolay değildir. Hele "Davul sende, tokmak bende" anlayışıyla kulüp yönetmek mümkün olmayacağı için bu birliktelik sonlanmıştır.

Ben; İsmail Uyanık döneminde olduğu gibi, doğru işler yapıldığı müddetçe Sayın Yıldırım yönetimini de maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceğim.

Ortaya atılan asılsız dedikodulara prim verilmemesini ve şampiyonluk adına bugünkü yönetim etrafında kenetlenilmesini, bizlere inanan Samsunspor taraftarlarından ve hemşehrilerimden istirham ediyor, şanlı Samsunspor'umuza önümüzdeki dönemde üstün başarılar diliyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.