Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbolculara psikolojik destek 

Samsunspor

Samsunspor'da psikolojik performans gelişimine yönelik çalışmaların ilki Doç.Dr. İlhan Adiloğulları ve İletişim Eğitmeni Burak Uçar tarafından gerçekleştirildi. Grup olarak yapılan çalışmanın ardından bireysel çalışmalarla devam edildi. Çalışmanın ikinci kısmına bugün yapılacak görüşmelerle devam edilecek.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da futbolculara yönelik başlatılan psikolojik performans gelişimine yönelik çalışmaların ilki Doç.Dr. İlhan Adiloğulları ve İletişim Eğitmeni Burak Uçar tarafından gerçekleştirildi. Nuri Asan Tesisleri'nde dün itibari ile başlatılan programla kritik müsabakalara daha iyi bir şekilde hazırlanmları amaçlanıyor. 

KATKISINI GÖRECEĞİZ

Bu kapsamda futbol A takımımızın psikolojik performans gelişimine yönelik çalışmaların ilki Doç.Dr. İlhan Adiloğulları ve İletişim Eğitmeni Burak Uçar tarafından gerçekleştirildi. Grup olarak yapılan çalışmanın ardından bireysel çalışmalarla devam edildi. Çalışmanın ikinci kısmına bugün yapılacak görüşmelerle devam edilecek. Kırmızı beyazlı futbolcular, mental hazırlığın yanı sıra sahada da yoğun olarak 3 Nisan'da oynanacak Tuzlaspor maçına da büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.