Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbolculara ödemeler yapıldı 

Samsunspor

Samsunspor'da Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Ercan Yazıcı, Furkan Köse, Göksu Türkdoğan ve Erkam Reşmen’e alacaklarının yüzde 50’si, Kenan Karışık’a ise alacağının tamamı ödenmiştir.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da futbolculara ödemeler yapıldı. Konuyla ilgili olarak Valiliğin Resmi İnternet Sitesi'nden haber şöyle duyuruldu; Valimiz Sayın Osman Kaymak ile Samsunsporlu futbolcular arasında 09.01.2018 tarihinde yapılan görüşmede,  alacağı olan futbolculara ilk etapta  %50 oranında ödeme yapılması,  kalan alacakları için oluşturulacak bir plan doğrultusunda önümüzdeki günlerde ödeme yapılması ile ilgili teklifte bulunulmuştu.

 
DESTEK DEVAM ETMELİ 

Bu görüşme sonucunda teklifi kabul eden, Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Ercan Yazıcı, Furkan Köse, Göksu Türkdoğan ve Erkam Reşmen’e alacaklarının % 50’si, Kenan Karışık’a ise alacağının tamamı ödenmiştir. Ancak futbolcularımızın kalan paralarının ödenmesi ve transfer tahtasının açılabilmesi için acil olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızı, işadamlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, Samsunsporlu taraftar camiasını ve tüm Samsunluları bir kez daha duyarlı olmaya davet ediyor, Samsunspor takımımızı aktif hale getirebilmemiz konusunda yardımlarınızı bekliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.