Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbolcular Vali Kaymak'a galibiyet sözü verdi

Samsunspor

Vali Osman Kaymak, Gazişehir Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele edecek olan Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyetle moral yemeğinde bir araya gelerek, Pazartesi günkü maçta başarılar diledi.

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunsporlu futbolculara moral yemeği verdi. Vali Osman Kaymak, Gazişehir Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele edecek olan Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyetle moral yemeğinde bir araya gelerek, Pazartesi günkü maçta başarılar diledi. Canik Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen moral yemeğinde konuşan Vali Kaymak, kırmızı beyazlı futbolculardan galibiyet sözü aldı.

AYİTE VE SAMED TAMAM

Öte yandan Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, alacakları ödenmediği için son antrenmana katılmayan Ayite ve Samed Kılıç’ın alacaklarının ödendiği duyuruldu. Samsunspor kafilesi, moral yemeğinin ardından 16.30 uçağıyla İstanbul aktarmalı olarak Gaziantep’e gitti. Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Takım olarak iyi konsantre olup Gaziantep deplasmanından gülerek ayrılmak istiyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.