Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbolcular görüşme odasına 

Samsunspor

Yeni sezonunun planlaması kapsamında gerçekleştirilecek toplantılarda öncelik, takım içerisinde geleceği belirsiz olan futbolculara verilecek. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yönetim, önümüzdeki haftadan itibaren futbolcularla tek tek görüşmeler yapacak. Yeni sezonunun planlaması kapsamında gerçekleştirilecek toplantılarda öncelik, takım içerisinde geleceği belirsiz olan futbolculara verilecek. Genel Menajer Mustafa Aztopal, teknik menajer Yücel Uyar ve teknik direktör İsmet Taşdemir'in görüşmeler öncesinde yapacağı toplantıda takımdan gönderilmesi gündemde olan oyuncular hakkında son karar verilecek. 

İSİMLER NETLEŞİYOR 

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'ın da önümüzdeki hafta içinde Samsun'a gelerek toplantılara katılması bekleniyor. Uzun ve yorucu geçen bir sezonun ardından tatile çıkan oyuncular, yönetimden gelecek çağrıyla tatillerine kısa bir süre ara vermek zorunda kalacak. En kısa sürede gidecek ve kalacak isimleri kesinleştirecek kırmızı beyazlı yönetim, daha sonra eksik bölgeler için dış transfere start verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.