Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbol direktörü Fuat Çapa;  Gol atmanız için  inanmanız lazım 

Samsunspor

Samsunspor'un Futbol Direktörü Fuat Çapa, 77 dakika 10 kişi oynayan Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olmalarından sonra yaptığı açıklamada, "18 içine girdiğinizde gol atmak için inanmanız lazım, olmadı" dedi.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'in 8. hafta 7'inci maçında Karadeniz derbisinde deplasmanda Çaykur Rizespor karşısına çıkan ve 77 dakika 10 kişi oynayan rakiplerine 1-0 mağlup olan Samsunspor'da büyük üzüntü hakim. Son  7 maçtan 6 yenilgi alarak taraftarları adeta kahreden Samsunspor'da Futbol Direktörü Fuat Çapa, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "18 içine girdiğinizde gol atmak için inanmanız lazım"  diyerek faturayı futbolculara çıkardı. 

MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, 8 hafta aynı 11 ile mücadele eden takıma karşı oynadıklarını söyledi ve rakipleri karşısında pozisyonlar bulduklarını belirterek, "18 içine girdiğinizde gol atmak için inanmanız lazım, olmadı" dedi. Sakatlıklar nedeniyle  teknik anlamdaki oyuncu değişikliklerini yapamadıklarını anlatan Çapa, "Oyunun son bölümlerinde çift forvete dönmeyi planlıyorduk, böylece pozisyonlar üretecektik" diyerek milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.