Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbol direktörü Fuat Çapa: BAŞAKŞEHİR ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK 

Samsunspor

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Süper Lig’in 9. haftasında oynayacakları Başakşehir FK maçı ile güzel bir başlangıç yapıp, taraftarların üzüntüsüne son vermek istediklerini söyledi.

Samsunspor Haber - Başakşehir maçını çıkış maçı olarak gördüklerini dile getiren Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, “Daha önce de kırmızı beyazlı ekipte böyle bir pozisyonda göreve başlamak gündeme gelmişti. Samsunspor’un Süper Lig’de olması ve başkanımızın düşüncesi ile böyle bir göreve başladım. Neden hoca olarak Markus Gisdol’u seçtik? Türkiye’deki hoca görüşmelerinden bir sonuç çıkmadı. Akabinde yabancı hoca ile çalışmak istendi. Bulunduğumuz pozisyon, bundan sonraki kulübün oyun felsefesi gibi parametrelerle hoca adaylarını 3’e indirdik. 

MORALLER YÜKSELİYOR

Markus Gisdol ile anlaşmamız da kolay olmadı. Önce tüm karşılaşmaları izlemek istedi. Sonrasında analizcilerinden gerekli raporları aldı. Son olarak da karşılaşma ve antrenman verilerini alıp inceledikten sonra oyuncuların bireysel anlamda ligi kaldırabileceğini belirtti ve birliktelik oluştu. Son 3 yıldaki Samsunspor’un ilk 11’ini say desen herkes sayabilir. Şu andaki ilk 11’i saymakta biz bile zorlanıyoruz. Hocamız bunu sağlamak istiyor. İnşallah Başakşehir maçı ile güzel bir başlangıç yapmış oluruz ve taraftarımız da üzülmeyi bırakırız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.