Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbol Direktörü Çapa: İlk işimiz ligi garantilemek

Samsunspor

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, "Bizim açımızdan zor bir sezon oldu. İkinci devreye 17 puan ile girdik. Şu anda puanımız 38 ve 21 puan toplamışız. Ligin bitimine 6 hafta var. Buradaki amacımız bir an önce matematiksel olarak ligi garantilemek" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, ligin son 6 maçında, ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemeyi hedeflediklerini söyledi. Çapa, "Bizim açımızdan zor bir sezon oldu. İkinci devreye 17 puan ile girdik. Şu anda puanımız 38 ve 21 puan toplamışız. Ligin bitimine 6 hafta var. Buradaki amacımız bir an önce matematiksel olarak ligi garantilemek" dedi. 

ÇOK İŞİMİZ VAR 

Ondan sonraki süreçte de tamamen gelecek sezonla ilgili planlamalarını yapmak istediklerini dile getiren Çapa, "Sözleşmesi biten oyuncularımız var, hocamızın sözleşmesi, teknik kadronun sözleşmeleri var. Gelecek sezon kamp programı ve hazırlık döneminde yapacağımız işler var. Gelecek sezon için yapacağımız testler ve altyapı gibi bir hayli yapacağımız iş var. Ama ilk işimiz ligi matematiksel olarak garantilemek" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.