Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbol aklı ve yetenek...  Özel bir oyuncu;  İLYAS KUBİLAY YAVUZ

Samsunspor

Futbol aklı ve yeteneği ile adından sıkça söz ettiren kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, çok fazla forma şansı bulamasa da oynadığı maçlarda sergilediği muazzam futbolla kalitesini gözler önüne sermekten geri kalmıyor.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz, kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Futbol aklı ve yeteneği ile adından sıkça söz ettiren kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, çok fazla forma şansı bulamasa da oynadığı maçlarda sergilediği muazzam futbolla kalitesini gözler önüne sermekten geri kalmıyor. Bandırmaspor maçına dahil olduğu dakikadan itibaren takımının hücumda etkinliğini artıran bir o kadar da rakip takım için büyük tehdit olan İlyas Kubilay, yaptığı asistlerle hemen dikkatini çekerken; 69'da oyuna giren ve 74'ncü dakikada nefis bir gole imza atan başarılı futbolcu, takımını rahatlattı. 

NEDEN OYNATILMIYOR ? 

Şu ana kadar oynadığı maçlarda 4 asist ve 3 gole imza atan kırmızı beyazlı oyuncu, yine taraftarın gönlünde taht kurdu. Maçın ardından sosyal medyada taraftarlarının övgü dolu mesajlarıyla destek verdiği İlyas Kubilay Yavuz'un artık takımda daha çok süre almasını hak ettiği konusunda herkesin hemfikir olduğu görüldü. Artık gözler teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da. Tecrübeli teknik adamın; böyle bir yeteneği neden kulübede yanında oturttuğu ise bilinmezliğini korumaya devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.