Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Furkan kalesinde güven veriyor

Samsunspor

Samsunspor'da Furkan Köse geri döndü. Son oynanan ve tek golle kazanılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında kritik kurtarışlarıyla üç puanın mimarlarından olan kırmızı beyazlı kaleci, formuyla umut dağıtmaya devam ediyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Furkan Köse geri döndü. Son oynanan ve tek golle kazanılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında kritik kurtarışlarıyla üç puanın mimarlarından olan kırmızı beyazlı kaleci, formuyla umut dağıtmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana istikrarlı grafiğiyle dikkat çeken Furkan Köse, bir ara kaleyi Yunan Sifakis'e kaptırsa da bu çok fazla sürmedi.

UMUT VERİYOR

İkinci devreyle beraber yeniden kaleyi Sifakis'ten devralan kırmızı beyazlı kalecinin Erzurumspor karşılaşmasındaki görüntüsü gelecekk zorlu müsabakalar öncesinde teknik ekip başta olmak üzere camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Samsunspor'un ligde iyi bir noktaya gelmesi için oyuncular olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı kalecisi Furkan Köse, çıkışlarının İzmir deplasmanında da devam edeceğini söyledi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.