Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Çapa: Kocaeli maçı çok zor geçecek 

Samsunspor

Teknik direktör Fuat Çapa, "Maç öncesi Kocaelispor cephesinden yapılan açıklamalara çok fazla mesai harcayacak bir zamanımız yok. Biz kendi oyunumuzu nasıl oynarız buna bakacağız. Rakibimizin sadece nasıl oynadığı bizi ilgilendiriyor. Diğer kulüp içi meseleleri ise bizleri ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa, “Cuma günü çok önemli bir maça çıkacağız. Kocaelispor’un beklentinin altında kaldığını görsek de iyi bir kadroları var. Ankaragücü maçında da bu göründü. Hücum hatları gayet etkili oyunculardan oluşuyor. Biz de ikinci devreye Balıkesirspor galibiyet ile başladık. Özgüvenimizi devam ettirmek istiyoruz. Kocaelispor maçından güzel bir sonuç alıp ondan süreçteki 14 günlük boşluğu iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi. 

ZOR BİR 90 DAKİKA  

14 günlük aranın ardından zorlu bir maç trafiğinin kendilerini beklediğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, "Maç öncesi Kocaelispor cephesinden yapılan açıklamalara çok fazla mesai harcayacak bir zamanımız yok. Biz kendi oyunumuzu nasıl oynarız buna bakacağız. Rakibimizin sadece nasıl oynadığı bizi ilgilendiriyor. Diğer kulüp içi meseleleri ise bizleri ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.