Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Çapa net konuştu... Formayı hak eden giyer 

Samsunspor

Teknik direktör Fuat Çapa, "Hasan ve Yasin kart cezaları nedeniyle Eyüp maçında olamayacaklar. Onların yerine oynayacak isimler ede bir fırsat doğmuş olacak. Kim iyi onuyorsa, kim formayı hak ediyorsa o formayı onlara vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa'nın HALK Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli teknik adamın gazeteci Davut Aktaş'a söyledikleri: Sonuç oyunu oynuyoruz. Oynadığımız maçlardaki hataları düzeltme şansımız, bir sonraki mücadeleye kadar çok fazla olmadı. Antalya kampından sonra kafamızda oluşacak iskelet kadro ile devre arasına kadar en iyi şekilde gitmeye çalışacağız. Devre arasına kadar alınan sonuçlar, devre arasında izlenecek süreci belirleyecek. Yönetimimizin beklentisi doğrultusunda biz de o süreçte a, b ve c planlarına göre raporlar hazırlayacağız. Sadece bizim istememizle olmaz. Yönetimimizin hedefleri de önemli. 

İYİ OLAN OYNAR 

Takım kaptanlarımız Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin kart sınırında olan oyuncularımızdı. Sezon içinde bunlar yaşanacak şeyler. Onların yerine başka arkadaşlar oynayacak. Onların yerine oynayacak isimler ede bir fırsat doğmuş olacak. Biz sahada rakiplerimizle rekabet içerisinde olurken, hafta içi de oyuncular kendi aralarında bir rekabet içinde olacak. Kim iyi onuyorsa, kim formayı hak ediyorsa o formayı onlara vereceğiz”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.