Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Çapa kuralları devrede  KAMPA KİMSEYİ  İSTEMİYOR 

Samsunspor

Samsunspor'un teklifini hiç düşünmeden kabul eden Futbol Direktörü Fuat Çapa, Antalya'da yapılacak bir haftalık kampta oyuncularıyla baş başa kalmayı istediği ve bu doğrultuda kampı yöneticilere kapattığı iddia edildi. 

Samsunsopr Haber - Samsunspor Kulübü başkanı Yüksel Yıldırım tarafından tam yetkili olarak takımın başına getirilen futbol direktörü Fuat Çapa'yı zor günler bekliyor. Çok kritik bir süreçte teklifi kabul eden deneyimli teknik adam, ilk sınavında başarısız olsa da takımı düzlüğe çıkarmak için düğmeye bastı. Samsunspor'un yapısını iyi bilen ve camiayı yakından tanıyan Çapa'nın kuralları işlemeye başladı. Futbol direktörü Çapa, takımın Antalya da yapacağı hazırlık kampında oyuncularıyla baş başa olmak istediğini ve bu sebepten dolayı otele hiç kimsenyi istemedi. 

TAKIM OLMA ÇALIŞMALARI

Kamp boyunca oyuncularla gerekirse bire bir özel görüşmeler yapmayı planlayan Fuat Çapa, yeni gelecek teknik ekibe de detayla bir rapor sunacak. Son oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımı canlı olarak ilk kez izleyen deneyimli futbol adamının ilk teşhisi takım olamadıkları yönündeydi. Bunun çok önemli olduğunu vurgulayan Çapa'nın Antalya'da geçirelecek bir haftada takım olma olgusunun ilk adımlarını atmayı planladıklarını dile getirdiği iddia edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.