Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Çapa ile prensipte anlaşıldı

Samsunspor

Samsunspor'da teknik direktör bekleyişi devam ederken kırmızı beyazlı ekibin, deneyimli bir isim Fuat Çapa ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. İş seyahati için Avrupa 'da bulunan ve bugün İstanbul'a döneceği açıklanan Başkan Yıldırım'ın hoca konusunu en geç yarın çözüme kavuşturacağı ifade edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Mehmet Altıparmak'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Fuat Çapa'nın ismi ön plana çıkıyor. Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım'ın yurt dışında olması sebebiyle tecrübeli teknik adamla ön görüşmeleri gerçekleştiren Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın son iki günde büyük yol kadettikleri öğrenildi. Bugün İstanbul'da olması beklenen Başkan Yıldırım'ın teknik direktörlük konusunda adı geçen Fuat Çapa ile özel bir görüşme yapacağı sonrasında resmi sözleşmeye imza atılacağı öğrenildi. 

BAŞKAN YILDIRIM BEKLENİYOR 

Herkesin merak ettiği bir diğer konu ise Cumartesi günü oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kulübede kimin olacağıydı. Kulübe yakın isimlerden öğrenilen bilgiye göre; Erzurumspor maçında takımın başında U19 antrenörü Mustafa Güngör'ün olacağı; teknik direktör Fuat Çapa'nın ise tribünde yeni takımını izleyeceği dile getirildi. Herşeye rağmen Başkan Yüksel Yıldırım'ın Erzurumspor maçında takımın başında Çapa'yı çıkarmak istediği de gelen bilgiler arasında. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.