Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Çapa futbolcularını böyle  motive ediyor

Samsunspor

Antrenmanda da futbolcularıyla bire bir olarak ilgilenen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, Cumartesi günü oynanacak Erzurumspor karşılaşmasından en iyi sonuçla ayrılmak için sahada mücadele edeceklerini söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni teknik direktörü Fuat Çapa, dün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Saha öncesi tesislerde toplantı salonunda oyuncularına kısa bir konuşma yapan tecrübeli teknik adam, futbolcularının Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklanmalarını istedi. Antrenmanda da futbolcularıyla bire bir olarak ilgilenen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, Cumartesi günü oynanacak Erzurumspor karşılaşmasından en iyi sonuçla ayrılmak için sahada mücadele edeceklerini söyledi. 

SON KEZ ÇALIŞACAKLAR 

Bu arada dün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa'nın bazı futbolcularla özel olarak ilgilenmesi de gözlerden kaçmadı. Antrenmanın bir bölümünde orta sahanının dinamosu Osman Çelik'e bir şeyler anlatan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, antrenman temposunu oldukça yüksek tuttu. Samsunspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.