Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Freddy Plumain sınıfta kaldı... Kendisine kulüp bulması istenecek

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin hazırlık kampındaki performansına takımda kalıp kalmayacağı belli olacak isimlerinden Freddy Plumain ile yollarını ayıracağı iddia edildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın geçer not vermediği Fransız oyuncudan kendisine kulüp bulması istenecek. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor'da yaprak dökümü başlıyor. Sözleşmesi devam eden oyunculardan Freddy Plumain ile kırmızı beyazlı ekibin yollarının ayrılacağı iddia edildi. Yönetimin göndermek istediği ancak teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından son bir kez daha şans verilmesi istenen Plumain, hazırlık kampındak performansıyla sınıfta kaldı. 

HAYAL KIRIKLIĞI OLDU 

Geçen sezon devre arasında Belçika'nın Westerlo takımına kiralık olarak gönderilen ve orada da hayal kırıklığı yaşatan 26 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Mehmet Altıparmak'tan da geçer not alamadı. Yçnetim yaptığı değerlendirme sonucunda, Plumain'i gönderme kararı aldı. Oyuncu önce bonservisiyle gönderilmeye çalışılacak, olmazsa kiralık formülü devreye girecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.