Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Freddy Plumain  artık Samsunsporlu

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, İsrail’in Beitar Jerusalem takımında oynayan Fransız hücum oyuncusu Ange-Freddy Plumain ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Yıldırım Tower’da yapılan imza törenine Başkan Yüksel Yıldırım ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal katıldı.

TFF Birinci Ligi'nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor'da transfer doludizgin devam ediyor. Dış transferde ilk olarak Vukan Savicevic ile anlaşma sağlayan kırmızı beyazlılar, bugünde daha önce prensipte anlaştığını duyurduğu Ange-Freddy Plumain ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Yılport Samsunspor'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

YILDIRIM'IN MUTLULUĞU


"İsrail’in Beitar Jerusalem takımında oynayan Fransız hücum oyuncusu Ange-Freddy Plumain ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır.
Yıldırım Tower’da yapılan imza törenine 25 yaşındaki oyuncu Ange-Freddy Plumain’in yanı sıra Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal katılmıştır.Oyuncumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.